To anmeldelser i Rapporter

Rapporter - fra tekstilernes verden. Nr. 4, 2015

Hele to bøger, som vi har været involveret i, anmeldes pænt i det seneste nummer af “Rapporter – fra tekstilernes verden”, medlemsblad for Dansk Tekstillaug. Om Bettina Andersens Berusende Broderi skriver bladets redaktør Gina Hedegaard:

“Er man ikke til broderi, så kik alligevel i bogen, hvis du støder på den. Den er lækkert layoutet af grafiker Lars Pryds”.

Og ja, jeg havde jo i foråret fornøjelsen af at designe bogen for Bettinas eget “Brodøsens Forlag“. På samme opslag begynder den anden anmeldelse, af vores egen udgivelse Løbbinding – en oldtidsteknik af Anne Birgitte Beyer; herom skriver samme anmelder bl.a.:

“…også her har vi gang i en “how to do it on my own” bog, hvilket slet ikke er svært med alle de tydelige billeder […] der klart viser, hvordan en kurv bindes”.

Og dét er vi glade for blev bemærket: I denne Anne Birgittes nye grundbog har vi netop haft stort fokus på at vise mange tydelige fotografier af både processer og produkter. OG på at redigere de instruktive afsnit på plads, så de er nemme at følge, selv hvis man er førstegangs-løbbinder. Vi siger tak til Gina Hedegaard og “Rapporter” for de fyldige omtaler.