Løbbinding – en oldtidsteknik (2015)

“Jeg fandt ikke noget at pege fingre ad i denne nye bog om løbbinding, hvor emnet er grundigt, instruktivt og inspirerende belyst”

– Lene Sarup i Fyens Stiftstidende, 9. oktober 2015
  (seks stjerner af seks mulige)
.

978-87-89232-31-7Anne Birgitte Beyer: Løbbinding – en oldtidsteknik er inddelt i tre store kapitler, der beskriver de vigtigste teknikker til løbbinding, så alle kan være med: Lukket løb, Åbent løb og Tybrind-bindingen. Beskrivelserne er ledsaget af helt nye fotos af Anne Birgitte Beyers egne arbejder og af instruktive teknikbilleder. Bogen indeholder desuden en historisk introduktion til emnet, forklaring af særlige ord og begreber samt en udførlig litteraturliste til yderligere inspiration.

Anne Birgitte Beyer (2015):
Løbbinding – en oldtidsteknik
66 sider, 24 x 21 cm, soft cover med flapper
Udk. 5. september 2015
Pris: DKK 198,-  NEDSAT: 149,- + forsendelse
ISBN 978-87-89232-31-7


  Se også: Løbbinding – til inspiration


Forhandlere
Løbbinding – en oldtidsteknik
kan købes i boghandlen samt hos


Det skrev pressen:

“… her har vi gang i en “how to do it on my own” bog, hvilket slet ikke er svært med alle de tydelige billeder […] der klart viser, hvordan en kurv bindes”
– Gina Hedegaard i Rapporter nr. 4, 2015

.

“Bogen egner sig fint som grundlag for både større og mindre projekter og kan klart anbefales som inspiration til undervisningsforløb i folkeskolen”
– Susanne Klose i Håndværk & Design, nr. 1, 2016

.

“Jeg fandt ikke noget at pege fingre ad i denne nye bog om løbbinding, hvor emnet er grundigt, instruktivt og inspirerende belyst”
– Lene Sarup i Fyens Stiftstidende, 9. oktober 2015
(seks stjerner af seks mulige)

.

“Bogen er meget inspirerende, og det er utroligt, hvad man kan få ud af en nål, lidt garn og en saks”
Pilebladet nr. 73, 2015


Fra bogens omslag:

Anne Birgitte Beyer har fortsat sin herlige dialog med teknikken løbbinding – hvilket har resulteret i rumlige krukker, fade og forme i den på en gang simple og komplicerede oldtidsteknik, der er kendt og udfoldet over hele kloden. For forfatteren startede det i det små i 1990’erne, men har siden udviklet sig til en passion og et stærkt personligt udtryk. I denne, hendes anden grundbog om teknikken løbbinding, gennemgås de klassiske teknikker åbent løb, lukket løb og Tybrind-bindingen suppleret med en inspirerende vifte af nye ideer. Løbbinding gennemgås som teknik, så alle kan være med, og udfoldes derfra i en kreativ dialog med form og farve.

Anne Birgitte Beyer er født 1961 i Holbæk.
Hun er uddannet på afdelingen for billedvæv og blandform ved Århus Kunstakademi 1997-99. Afgangsprojektet bestod af 75 krukker i løbbinding inspireret af en lokal sten med 75 skåltegn.
Anne Birgitte Beyer debuterede på de censurerede udstillinger KS, Kunstnernes Sommerudstilling i Tistrup 1999 og Textilia ’99, Herning 1999. Siden har hun udstillet i Danmark, Sverige og Litauen.
De seneste 18 år har Anne Birgitte Beyer udbredt kendskabet til løbbinding via kurser, workshops, foredrag, artikler, messer, husflidsarrangementer mm.
Anne Birgitte Beyer har tidligere skrevet bogen Løbbinding – en kulturteknik (2009).


PRESSEINFO
Download pressemeddelelse: Word-format | PDF-format
Download pressefotos til fri afbenyttelse ved omtale af bogen: bit.ly/loebbinding


Eksempler på opslag i bogen:

ABB_Loebbinding-opslag1_

ABB_Loebbinding-opslag2_

ABB_Loebbinding-opslag3_

ABB_Loebbinding-opslag4_

ABB_Loebbinding-opslag5_

ABB_Loebbinding-opslag6_

ABB_Loebbinding-opslag7_