Om Forlaget på Tredje og os

Forlaget på Tredje har en svaghed for kunst, design og tekstil og har gennem mere end 25 år løst opgaver i samarbejde med museer, kunstnere, kunsthåndværkere, forfattere og foreninger. Vi elsker bøger, og allermest bøger, der er trykt på godt papir, og hvor der er kælet for både indhold, udseende og færdiggørelse.

Forlaget og tegnestuen har haft forskellige navne gennem årene: Scribble, Bogto, Grafik&Text, Tolstrup Pryds Graphics – og fra 2012: Forlaget på Tredje, oprindeligt fordi vi dengang holdt til på en tredjesal på Østerbro. Vi har beholdt navnet efter at være flyttet til Sakskøbing, fordi – som en god ven sagde – nu bor vi jo på den tredje ø fra Sjælland!

Køb bøger
Du kan købe Forlaget på Tredjes aktuelle bogudgivelser i boghandelen eller ved henvendelse til forlag@fp3.dk, og du kan læse om de enkelte titler ved at vælge dem fra menuen “Bøger” øverst på siden.

Skal vi designe, redigere og/eller udgive din bog?
Vi går meget gerne i dialog om produktion og udgivelse af dit eget bogprojekt, eventuelt med dig selv eller andre som udgiver. Kontakt os og lad os aftale et uforpligtende møde, hvor vi vender mulighederne. Vi kan være med i hele processen fra idé til udgivelse, eller tilbyde hjælp til enkeltdele som fx design af omslag, tekstredigering eller opsætning af bogens sider. Det er helt op til dig.

 

 


Lisbeth Tolstrup er forfatter og formgiver. Hun har afgang fra tekstillinjen på Kunsthåndværkerskolen i Kolding (1984) og er cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet (2015). Hun har i mere end 30 år arbejdet professionelt med tekst og tekstiler i form af design, undervisning og kreativ virksomhed for flere forlag, blade og enkeltkunder. Blandt hendes primære arbejdsområder er redigering af tekstile fagbøger, kunstnerbiografier og idéudvikling i form af udstillinger og kulturprojekter.

Lisbeths store kærlighed til bøger og tekstiler førte i 2009 til etableringen af TEX-antik.dk – et web-baseret antikvariat med speciale i bøger om håndarbejde, kunsthåndværk og tekstil.

Lisbeth er medlem AICA, Association Internationale des Critiques d’Art og DJ, Dansk Journalistforbund samt optaget i Kvinfos Ekspertdatabase og Kraks Blå Bog.

Kontakt Lisbeth på studio@tolstrup.one

.


Lars Pryds er grafisk designer og billedkunstner. Han er Master i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (2011-13) og uddannet tegner/grafiker fra Kunsthåndværkerskolen (nu: Designskolen) i Kolding (1983-87). Han har over 25 års erfaring med redaktionel formidling og design, dels fra ansættelser ved bl.a. Jyllands-Posten og Berlingske, dels fra opgaver for forlag, firmaer og private. Han har vundet adskillige internationale designpriser og er biograferet i Weilbachs Kunstnerleksikon. Fra november 2019 er Lars ansat som Art Director i HK Kommunal, København.

Lars er medlem af DJ, Dansk Journalistforbund og BKF, Billedkunstnernes Forbund samt medlem af bestyrelsen i Forening for Boghaandværks Københavnsafdeling.

Lars’ billedkunstneriske profil kan ses på www.pryds.com

Kontakt Lars på pryds@mac.com