Løbbinding – en oldtidsteknik på vej

Så er Løbbinding – en oldtidsteknik sendt til trykkeren. Bogen er en efterfølger til Anne Birgitte Beyers første bog, som er forlængst er udsolgt og derfor kun kan fåes antikvarisk. Nu kommer den nye!

Anne Birgitte Beyer brænder for at dele sin viden og erfaring med så mange som muligt, og det er hendes håb, at denne bog vil nå ud til endnu flere og dermed udbrede kendskabet til teknikken yderligere.

De vejledende instruktioner i Løbbinding – en oldtidsteknik er gjort mere brugervenlige, der er masser af nye eksempler på krukker, kurve, skåle og tasker i den på én gang simple og komplicerede oldtidsteknik, der er kendt og udfoldet over hele kloden.

Læs mere og smugkig i bogen her

Husk, du kan også købe både Løbbinding og vore andre bøger i vores nye online Bookshop – handler du for over 500 kr. betaler vi portoen.

Løbbinding – en oldtidsteknik udkommer den 5. september på Tekstil Bog- og Blogdag (TBB), der finder sted på Biblioteket på Rentemestervej i København NV. Her har Forlaget på Tredje en stand, hvor Anne Birgitte Beyer vil være til stede og præsentere bogen, som naturligvis kan købes på standen. Se mere om TBB her: tekstildag.blogspot.dk