Masser af inspiration – “inspirationen” anmeldt

anmeldelse_Oestjysk-Tekstilkreds_aug2016_1

Så kom den første anmeldelse af Anne Birgitte Beyers bog “Løbbinding – til inspiration” – eller kort og godt “inspirationen“, som bogen hedder i daglig tale. Det lille fagblad for Østjysk Tekstilkreds skriver blandt andet:

“…når man sidder og brænder for at komme i gang med et håndarbejde og ikke ved, hvad man skal begynde med, kan denne bog give et skub. […] Her er i hvert fald masser af inspiration! Det klør i fingrene efter at komme i gang”.

I anledning af nyudgivelsen har vi sat prisen ned på”oldtiden” – som vi kalder Anne Birgittes grundbog i løbbinding, der udkom sidste år. Den rigtige titel på bogen er naturligvis “Løbbinding – en oldtidsteknik“.

Se mere om bøgerne og bestil nu i shoppen. God fornøjelse!

“Kan klart anbefales”

Loebbinding_HogD-1-2016

Anne Birgitte Beyers “Løbbinding – en oldtidsteknik” anmeldes dejligt positivt i årets første udgave af bladet Håndværk & Design. Anmelder Susanne Klose roser bogen for dens “hav af ideer”, “mange gode tips” og at den “udmærker sig ved at forklare teknikken til både højre- og venstrehåndede”.

Her er et par andre gode uddrag af anmeldelsen:

Bogen egner sig fint som grundlag for både større og mindre projekter og kan klart anbefales som inspiration til undervisningsforløb i folkeskolen.

Bogen er flot sat op med mange og gode trin-for-trin fotos og inspirerende billeder af de færdige produkter. Alle meget pædagogisk forklaret i både ord og billeder

Vi takker for de pæne ord!

Køb bogen nu

To anmeldelser i Rapporter

Rapporter - fra tekstilernes verden. Nr. 4, 2015

Hele to bøger, som vi har været involveret i, anmeldes pænt i det seneste nummer af “Rapporter – fra tekstilernes verden”, medlemsblad for Dansk Tekstillaug. Om Bettina Andersens Berusende Broderi skriver bladets redaktør Gina Hedegaard:

“Er man ikke til broderi, så kik alligevel i bogen, hvis du støder på den. Den er lækkert layoutet af grafiker Lars Pryds”.

Og ja, jeg havde jo i foråret fornøjelsen af at designe bogen for Bettinas eget “Brodøsens Forlag“. På samme opslag begynder den anden anmeldelse, af vores egen udgivelse Løbbinding – en oldtidsteknik af Anne Birgitte Beyer; herom skriver samme anmelder bl.a.:

“…også her har vi gang i en “how to do it on my own” bog, hvilket slet ikke er svært med alle de tydelige billeder […] der klart viser, hvordan en kurv bindes”.

Og dét er vi glade for blev bemærket: I denne Anne Birgittes nye grundbog har vi netop haft stort fokus på at vise mange tydelige fotografier af både processer og produkter. OG på at redigere de instruktive afsnit på plads, så de er nemme at følge, selv hvis man er førstegangs-løbbinder. Vi siger tak til Gina Hedegaard og “Rapporter” for de fyldige omtaler.

 

Seks stjerner til Løbbinding!

Løbbinding – en oldtidsteknik har fået en flot, flot anmeldelse i Fyens Stiftstidende i dag – avisens anmelder Lene Sarup skriver bl.a. at hun “fandt ikke noget at pege fingre ad i denne nye bog om løbbinding, hvor emnet er grundigt, instruktivt og inspirerende belyst” – og giver altså bogen seks stjerner af seks mulige. Lene Sarup fremhæver desuden, at bogens anvisninger er forklaret for både højre- og venstrehåndede, så det er ikke svært at lære løbbinding. Vi takker for den gode modtagelse.

fyens_091015_cutout-r

   Køb bogen nu