Bogudgivelse og reception: Strik fra Verdens Tag

Lørdag den 5. maj 2018 udkommer Lita Rosing-Schows bog Strik fra Verdens Tag.

Det fejrer vi med en festlig eftermiddag med bogsignering, reception og workshop. Det hele foregår hos Knitwork Kitshop, hvor du kan møde forfatteren, få signeret dit helt eget eksemplar af den nye bog og få tips til at strikke med udgangspunkt i bogen. Forlaget på Tredje byder på lidt godt til ganen – og på dagen sælger vi bogen til introduktionspris: 248,- (normalpris 298,-).

  Læs mere om bogen her


Dagens program 5. maj 2018

Kl. 11–13: Bog-release – Strik fra Verdens Tag udkommer!
Lita Rosing-Schow fortæller i samtale med Kristina Jensen fra Knitwork om bogens vej fra idé til trykt eksemplar, og Lita signerer bøger. Køb bogen på dagen og få 50 kr. rabat.
Alle er velkomne, ingen tilmelding – bare mød op!

13:30–15:30 Workshop
Lita viser prøver og demonstrerer teknikken “løbegangsopslagning”. Det bliver til det lille nøglevedhæng (beskrevet i bogen), som har facon som en lille udgave af strømperne.
Deltagerne skal medbringe garn, enten supersoft lambswool 2/11 fra Rennie Mill, eller Tvinni fra Marianne Isagers, fire til fem farver, eller tilsvarende garn. Et sæt strømpepinde nr 2,5 og en tyk pind nr. 6.

OBS: Tilmelding til workshop er nødvendig, da der er begrænset antal pladser. Pris 95 kr.
Tilmelding klik her: Garnkalenderen.

 

Lita Rosing-Schow fotograferet i sit arbejdsværelse i Melby under arbejdet med bogen Strik fra Verdens Tag. (Foto: Lars Pryds)